Mijn vlag planten.

Mijn vlag planten!?
Ik heb al zoveel de vraag gekregen: “Wat doe je nu precies”, “Wat is je specialisatie”; “architectuur”, “portretten”, “bedrijven”, “Waar wil je naartoe”, “Wat is je why”.  

Ik denk daar eerlijk gezegd al lang over na en ik denk dat ik ondanks de vele (goedbedoelde, daar twijfel ik niet aan) adviezen -eindelijk- een eigen antwoord op die vraag heb gevonden. 

Ik hoor zoveel dat ik mij in een niche moet storten, mij meer zichtbaar moet maken, meer moet posten op sociale kanalen, meer aan sales moet doen, meer, sneller, groter….

Maar daar wil ik niet naartoe. ‘Moeten’ past niet bij mij.

Ik voel nood aan ‘puurheid’, ‘authenticiteit’, ik voel niets voor ‘massa’, voor ‘groter’.

Ik ga  mijn hart volgen, en dat is mensen fotograferen die een verhaal willen vertellen, of die gewoon bij mij belanden om de beelden die ik maak en een connectie voelen.  Ik maak graag persoonlijk werk omdat dat voor mij een  manier is van uiting geven aan mijn kijk op “wat is”.

Er zijn veel fotografen, mijn collega’s maken mooie beelden, en ik ben er van overtuigd dat er plaats is voor iedereen.   Ieder van “ons” heeft zijn energie , zijn stijl en iedereen mag zijn eigen plaats innemen. Ik toon geluk , maar evenzeer verdriet , want dat is leven!  Het is niet elke dag een goede dag.  


Maar…..


Ik ga ook Human Design en Gene Keys  begeleiding beginnen aanbieden………… met 1/1 readings, volledige integratiedagen  en nog veel meer.  

Waarom?  Omdat Human Design mij heeft veranderd, mijn leven heeft veranderd.

Human Design heeft mij getoond wat er altijd al was maar waar ik de vinger niet kon op leggen.  Human Design heeft mij mijn conditioneringen aangetoond en mijn sterktes naar boven gehaald.

Wat Human Design juist is kan je hier lezen www.annecallens.com/Human Design

“In zachtheid en veiligheid groeien en transformeren naar wie je altijd al was. “

Mijn kernzin en kerndoel dat ik aan iedereen wil aanbieden, als gids of begeleider want ik kan het werk niet voor jou doen!

En nu is het dan toch van dat, ik heb mijn vlag geplant, maar dan wel op mijn manier en dat is wat ik iedereen aan wil raden.  

Doe wat kort bij jezelf ligt en vooral waar je hart van klopt. 

Lichtgroet,

Anne 

Using Format