Buigen, niet breken.


Het overzicht niet verliezen is in mijn geval geen lachertje.  

Ik zie alles.  Ik voel alles.  Ik hoor alles.  

In mijn beleving dan toch.  Weg focus.

Corona lockdown part II.  

Enerzijds welkom want het C-ding is geruisloos ons huis binnengedrongen.  Gelukkig zonder veel erg, en, we hebben het kunnen counteren voor de rest van de familie maar je gaat hoe dan ook in de angstmodus.  

Je beseft weer hoe flexibel je moet/kan zijn, en ook hoe goed je het hebt als er eens “niks” is.  

Anderzijds niet leuk.  Plannen in het hoofd die niet verder kunnen.  Afspraken met klanten afzeggen.  Ik haat het .  Maar echt hé.  Ik dan teleurgesteld maar toch iedereen een goed gevoel willen geven om niet op te geven.  

En dan zelf in de zetel zakken en beseffen dat het weer van dattum is.  Bevriezen. Blokkeren.  


Dan is het kunst om lief te zijn voor jezelf en dat hatelijke stemmetje dat je toeroept te veranderen in gefluister.  Stil te staan bij wat je wel hebt en wel nog kan.  Je vrienden te bellen en te zeggen dat je ze graag ziet, chocomelk te drinken met een dekentje op je schoot en alles eens te herkaderen.  Bij mij duurt dat dan wel even.  

Tot ik ineens deze bomen zag, en me op slag weer beter voelde.  

Buigen.  Niet breken. 

Hou er de moed in, we’re in this together !

anneUsing Format