over anne


“Tell me, What is it you plan to do with your one wild and precious life?”  Mary Oliver


Wie ben ik 

Teveel hokjes om mij in te stoppen, het hangt ook van jou af in het welke je me stopt. Intuïtieveling, dagdromer, liefhebber van schoonheid, aftredend perfectionist, koffiedrinker, emotionele bom, spons, goede luisteraar, moeder, onrechtbestrijder op kleine schaal, zonnekind ?  

Ik heb niet de meest bewandelde paden kunnen volgen in het leven en vandaag besef ik dat dat nu net mijn sterkte is geworden. 

De natuur en het licht zijn mijn bondgenoten, mijn gevoeligheid, vastberadenheid en intuïtie doen de rest. Ik wil ontroeren, verzachten en beroeren.  

Fotografie en schoonheid in, en rondom ons hebben mij altijd geboeid, ik kan er maar beter iets moois mee doen!

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Wat doe ik en waarom

Ik heb belangstelling voor je verhaal, ik wil graag weten wie je bent en wat je dromen nog zijn.   Ik hou enorm van reflecteren en analyseren dus we gaan meteen de diepte in.  Ik belicht graag jouw verhaal of jouw dromen door mijn lens of via een verkennend gesprek. 

Ik heb zelf bijna geen foto's van mijn eerste 12 levensjaren dus ik weet hoe belangrijk herinneringen zijn. Koester ze !

Ik fotografeer voor opdrachten meestal digitaal maar voor mijn persoonlijke projecten fotografeer ik ook graag analoog.  Graag traag in deze snelle wereld en hoe heerlijk stil en donker is het in de doka?!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten want het is natuurlijk niet zomaar dat je bij mij terechtkomt.  Laat ons contact houden! Vul je e-mail adres in en ik houd je op de hoogte van alle updates 
Bedankt om je in te schrijven!Anne
Something went wrong. Please try again.

Boek hier of stel een vraag:


Using Format