DE  BASIS

 

Hou het simpel:

 

Wat heb je nodig om van start te gaan?

Je hebt natuurlijk je geboortedatum en uur nodig, dan ga je naar een site om je bodygraph op te zoeken en en dan heb je in principe een zicht op je blauwdruk.  

Je zal je type zien, je strategie, je autoriteit en nog veel andere informatie, hieronder een klein overzicht:

01

Wat is je type?

02

Welke strategie gebruik je best?

03

Welke autoriteit heb je?

04

Wanneer zit je in je not self? Wat voel je dan?

 

De 9 Centra


Je chart bestaat uit 9 centra (zie hieronder).  
Elk centrum staat voor een chakra en een energie-thema.  We ervaren die energie allemaal op een andere manier.  We geven een hoge of lage expressie aan elke energie.
Wanneer een centrum gedefinieerd is,  heb je consistente toegang tot die energie, je kan daarmee anderen beïnvloeden.
In een ongedefinieerd centrum neem je energie op en vermeerder je de energie van gedefinieerde centra rondom jou (of door de transits).  Let op: deze energie is niet consistent, dus je kan er niet altijd op intappen.
In de open centra hebben we de meeste conditionering, kunnen we de grootste lessen leren en kunnen we grootste wijsheid bekomen.


Welke zijn de 9 centra


Hoofdcentrum:  

drukcentrum, inspiratie en ideeën (de waarom, hoe & wat vragen)


Ajna Centrum: 

concepten, details en antwoorden


Keel centrum: 

expressie, communicatie en actie


Identiteit centrum: 

richting, liefde, geven en nemen


Ego Centrum: 

wilskracht, ego en drive 


Milt Centrum: 

instinct, intuïtie, angst en immuunsysteem


Sacraal centrum: 

levensenergie en sexualiteit


Emotioneel Centrum: 

emoties, gevoeligheid en gevoel


Root centrum: 

drukcentrum, momentum, adrenaline en stress
Definitie


Welke definitie heb je?

Single:   je energiecentra zijn geconnecteerd en er is een goede flow.  Je verwerkt informatie snel. Je hebt niemand nodig om bepaald dingen met of voor jou te beslissen. Je leert dat het eren van je eigen ruimte en je eigen proces belangrijk zijn.

Split: er is een split tussen je gedefinieerde centra en op die manier is er geen directe connectie.  Dat wil zeggen dat je graag overleg pleegt energetisch of in een gesprek. Hier zie je mooie partnerships ontstaan.

Triple Split:  hier heb je 3 delen waar definitie is, maar geen onderlinge connectie.  Jij processt het best met verschillende mensen en plaatsen.  Geef jezelf ruimte om flow te ervaren in de verschillende omgevingen.

Quadruple Split: je hebt veel consistente energie, maar omdat er geen connectie is, kan er wat chaos ontstaan: het voelt alsof je meerdere stemmen hoort. Jouw proces duurt wat langer dan bij anderen. Vergelijk het met een groep die tot een akkoord moet komen.

NO/ Geen definitie: je bent een reflector en ontvangt veel  energie, maar omdat het soms zo overweldigend is, kaats je ze ook terug.  Je vermeerdert en laat energie sneller los dan andere types.

Using Format